Obs De Bascule: een school in balans!

OBS De Bascule is een openbare basisschool in Nieuw-Amsterdam en telt rond de 400 leerlingen. Vanaf 1 april 2017 is Voorschool OBS Bascule van start gegaan. De voorschool is onderdeel van de basisschool en werkt nauw samen met Zus&Zo. Vanaf 1 april één locatie voor kinderen van 0-12 jaar! Voorschoolse- en naschoolse opvang, dagopvang, de voorschool en de basisschool. Een Uniek kindcentrum waar we trots op zijn! Wij volgen de leerlingen in hun ontwikkeling, geven ze de aandacht die ze nodig hebben en proberen het beste uit de leerlingen te halen. Op deze website vindt u informatie hoe we dit bij ons op school vormgeven.

Obs De Bascule

Maandag 2 maart is het project: 'Wetenschap en techniek' geopend. Hierover kunt u lezen bij het kopje 'Nieuws'. Voor foto's zie Facebook.

29 januari hebben de groepen 8 les gehad van atelier Abel met als thema; 'De Nachtwacht'. Foto's zijn te bezichtigen op onze Facebookpagina.

Maandag 12 januari was Atelier Abel in de groepen 5/6 en 6. Foto's vindt u op onze Facebooksite. Zie 'links' op deze website.

Op onze Facebookpagina vindt u de foto's van het Kerstdiner. Kijk bij 'links' op deze site.

Het team van obs De Bascule wenst iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe!

Adaptief Onderwijs

Kinderen kunnen alleen leren als ze zich veilig en gerespecteerd voelen. Daarom is de sfeer waarin wordt lesgegeven erg belangrijk. Wij werken daarom adaptief. Wij kijken naar verschillen tussen kinderen en hun basisbehoeften.

Lees verder >

Samenwerking met kinderopvang

Onze school werkt nauw samen met Kinderopvang Zus&Zo. Vanaf 1 april 2017 is Voorschool OBS Bascule van start gegaan, dit betekent één locatie voor kinderen van 0-12 jaar! De voorschool is onderdeel van de basisschool. De directeur van de basisschool voert de regie over de voorschool. Voorschoolse- en naschoolse opvang, dagopvang, de voorschool en de basisschool. We werken samen aan een doorgaande lijn van ontwikkelingsgerichte activiteiten in samenwerking met ouders.

Lees verder >